Cégünkről

KÄRCHER Store A-MAX

Cégünket 1994-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a vásárlók igényeit a lehető legmagasabb szinten kiszolgáljuk.

Ezúton szeretnénk Önökkel megismertetni az A-MAX Kft-t mint a Kärcher magyarországi hivatalos márkaképviselet termékeit, berendezéseit és segítséget nyújtani a céljaiknak megfelelõ típus kiválasztásában, valamint speciális technológiák gyakorlati ismeretében megoldjuk tisztítási feladataikat. A Kärcher a világ legnagyobb tisztítóberendezéseket elõállító cége, egyben fogalom a tisztítástechnikában, megbízhatóságával és hatásosságával. A Kärcher már sok évtizede partnere az iparban, a mezõgazdaságban, az egészségügyben, szállodaiparban és a háztartásban.

Világszerte nap mint nap megbíznak a Kärcher termékekben úgy az extrém problémák megoldásában, mint a mindennapi rutinfeladatoknál.

Több, mint fél évszázados tapasztalat és szakmai háttér tudatában ajánljuk Önöknek KÄRCHER tisztítóberendezéseinket, melyek elõremutató technikával, szigorúan ellenõrzött, stabil minõséggel az Önök hasznára válnak.

Cégünk nem csupán az eladás után nyújt szervízszolgáltatást, (After-Sales-Service) hanem már az eladás elõtt is, (Pre-Sales-Service) amikor szakképzett specialistáink állnak a vevõ rendelkezésére javaslataikkal az igényeknek legmegfelelõbb termék kiválasztásával. Az eladás utáni szerviz biztosítja a vevõ számára megvásárolt termék hatékonyságát, üzemeltetését, garanciális idõben és azon túl is. Ellátja a termék kvalifikált felülvizsgálatát, ellenõrzését és karbantartását, valamint szaktanácsot ad munkahelyek megtervezésére, kialakítására.

Csúcsteljesítmény a tisztaság és az értékmegőrzés jegyében

KÄRCHER a minőségben és technológiában világszerte vezető vállalata a szabadidő, háztartás és ipar tisztítási rendszereinek és szolgáltatásainak.

KÄRCHER tisztítóberendezéseinkkel eredményesen, gazdaságosan és környezetkímélően oldhatják meg takarítási gondjukat ügyfeleink, és ez részükre is kedvező haszon.

Nagyon elégedett és lelkes ügyfeleink vannak.

  • Élelmiszeripari üzemek, üzletek
  • Gépipari létesítmények, üzemek
  • A járműüzemeltetés és javítás teljes skáláját átölelő vállalkozások
  • Autómosók, kamionmosók
  • Tisztítással foglalkozó vállalkozások
  • Benzinkutak
  • Építőipari-és bányaipari cégek

Természetesen magánszemélyek is akik otthonukban használják berendezéseinket.

Gondoskodunk értékeinkről az ügyfelekért, a munkatársakért, és a vállalatért.